lunes, 19 de enero de 2009

Mijatovic, on està la mà negra?????

Cada dia fa més fàstic el Reial Madrid, com poden passar-se uns partits pregonant que el Madrid és una víctima dels mals arbitratges. On està el diari Marca o el diari As per a fer una crònica del partit d'ahir i recordar les paraules de Mijatovic. Una recerca històrica a les paraules de Mijatovic, i així que es veja la classe de persones que hi ha al Reial Madrid. Bé xicons i xicones, vaig a seguir estudiant i ja vos contaré en el pròxim blog: "converses de metro i tren". Un tema que dóna molt bon resultat.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Casi no se te ven los colores... Mira que los del valencia sois quejicas!!! En el partido del otro día reclamais que una vez más os estaban pitando en contra, pero... si ya no sabeis cuando fue la última vez que pitaron en vuestra contra!! El problema es que vosotros os apropiais de todos los malos arbritajes, y asi os sentis más victimas, claro, como a vosotros os gusta sentiros, unas pobres victimas!!!
Menos quejaros de todo!!!

Oscar Borrell dijo...

Mira per a on, hui han tornat a pitar una jugada en contra, quan a Albiol ha agafat a Arango clarament fora de l'àrea. No és ninguna justificació perquè el València no ha ixit a jugar, esperem que jugue el dijous en Sevilla. Jo esperava la desfeta per a BIlbao però ha sigut en Mallorca, esperem que siga un revulsiu i guanyen en Sevilla i a l'Almeria el diumenge. Veurem com li pitem al Madrid,jejeje.