jueves, 20 de noviembre de 2008

Inaguració del blog

Vaig a fer la inaguració del meu blog.Tinc el cava preparat però tinc altre problema que sóc alèrgic a l'alcohol. Bé espere que aquest blog servisca a tota la gent que conec per a expressar el que pensa i comunicar notices que cregau importants. Una salutació a tots. Vaig a tallar la cinta (en tallar tinc experiència) i donar com a inagurat el blog. Una idea que llance és que Jerjes pose un dibuix de l'esdeveniment.

3 comentarios:

Nika dijo...

Oscar em sap mal no poder asistir a aquesta gran celebració, però te'ns que compendre que he estat un poc liada amb el informe PISA, ja,ja!! Tu també has caigut baix la tentació del blogs, eh!! je,je!! Segur que tu posaràs coses en trellat, o almenys més que les que pose jo... XD. Ja aniré passejant-me per asi a veure que ens contes... Vinga un beset!!

Trícia dijo...

Hola Rei:
M'alegre moltíssim de què tu també vages a fer un bloc. Encara que vull que sàpigues que has de tindre una continuitat, perquè sinó poc farem. Tot depén de la temàtica que vulgues donar-li. Si és interessant t'assegure que tots el llegirem sovint.
Jo també vull fer-ne un, però per expressar-me simplement. Ésque em pot la vena literària. jajaja.
Vinga, que tingues molta sort amb aquest nou projecte.
Ens vegem demà a classe!!!!
Per cert, a mi no m'agrada el cava, pots oferir-me una altra cosa?????

jerjitos dijo...

eoooo!!!!!AHI ESTA el borrellet....tomo nota de la sugerencia......i congratulations.....i tot un plaer obrir el blog i vorer a 3 sujetos....jejejejejjejeje......gracietes per el cava..........