jueves, 18 de diciembre de 2008

Bon Nadal i millor any 2009

Millor 2009 perquè si és igual que el 2008 anem molt mal. Acabem d'ixir d'un ERE que encara no hem cobrat i pareix que tot siga un somni. Però el món va molt depressa; el dissabte estava a Alcoi de sopar de Nadal en el Niu amb un fred que pelava, menys mal que al menjar carn a la pedra vam agafar prou d'energies. Almenys no pedre alguns bons costums com enjuntar-se a fer un bon sopar, i veure la cara de Ferre admirant el troç de carn. Com vos deia pareix que fòra ahir amb molt de fred i hui ja no fa tant de fred, estàvem a quasi 15º C este matí. He aprofitat per anar a fer recadets després de finalitzar un nou treball universitari, per als que pensen que magisteri és fàcil, hem estat 4 dies per a confeccionar un catàleg de joguets.

Ja tindreu tots els regals dels amics invisibles per a Nadal, sigau originals!!!!!! Si algú vol ferme un regal a mi, pot fer.ho sense cap problema, inclús acepte algun torronet o bombonet perquè enguany no tinc ni caixa de Nadal. En veritat espere que paseu uns bons nadals i tingau una entrada de 2009 amb força, però com també sabeu en aquestes festes hi ha molta hipocresia. De veritat vos desitje no sols per aquestes festes sinó per a tot l'any que sigua feliços. Però no dorgau sense gos.

PD: El nadal humanitza (segons la loteria de nadal en el seu anunci) humanitza una...... (segons jo). Potencia el consumisme, el egoisme, la racaneria, el mal humor, etc....

No hay comentarios: