lunes, 8 de diciembre de 2008

Els nadals

Bon dia, hui dia de festa gran en el meu poble, però no sé quanta getn s'haurà quedat al poble. Jo estic a la capital de la província, ací no hi ha molta gent i així podem estudiar per als examens de gener i per acabar tots els treballs que cal lliurar abans de Nadal. Com sé que us agrada cal dir que l'oratge no convida anar a la platja, però de moment no plou. Una cosa curiosa d'ahir diumenge es veure tot el centro de València ple de gom a gom de gent, quan tots els comerços estaven tancats. Podria ser que anaren tots al cinema o estigueren caminar. Nosaltres vam intentar veure la pel·lícula Gomorra que el dia abans es vam assabentar que li havien donat 3 Oscars europeus inclós el de millor pel·lícula. Anarem al cinema Albatros que són sales poc comercials i no molt grans, després de passejar-se la zona de Guadalaviar i el Pilar, estan fent cua ens digueren que no quedaven entrades. Aleshores anarem al centre, on vam veure tota la gentada i decidirem entrar a falta de mitja hora a veure La Ola (un film alemà basat en una història real en educació (tema que m'agrada) totalitarista i que en realitat produí alguns altercats. Després d'uns 10 minuts de cua marca en la pantalla que estava complet. Tornarem a casa a peu sense veure cinema. Este matí escolte les notícies i diuen que el cap de setmana les compres havien sigut un 10% més elevades que les de l'any passat. ON ESTÀ LA CRISI???A veure si sols està a Ontinyent, jejeeje. Vos informe que demà eixiran els llistats de col·legis on podré fer les pràctiques i el número que tinc per a elegir. Elegiré el dimarts següent que será 16 de decembre. Les pràctiques ja estan ahi. Passeu-ho bé en el dia de la Purissima i a preparar el betlem, no dorgau sense gos.
PD: No he parlat del nadal, ho deixarem per altre post. Tota la moguda venia pels nadals i el consumisme. Hem reflexionat i està bé que la gent consumisca a veure si rellancem l'economia.

2 comentarios:

Miguel Angel dijo...

Jo justament pensava el mateix.
Dissabte vam anar al centre comercial i pareixia que la gent estava com si ho regararen tot.
I als informatius televisius tan sols diuen que tots estem estalviant "en tiempos de vacas flacas". I una merd....
És clar que els bancs no tenen diners, perquè els tenim nosaltres.
El que passa és jo estic tot el matí buscan-los per casa i no trobe res.
Potser la resta de gent tinga com les nostres iaies, diners dins del matalàs o sota terra.
Hauré de demanar als Reis d´Orient una picoleta, per a vore si de repent trobe la eixida a la crisi.

1 salut Borrell.

Miguel Angel dijo...

Borrell el dimecres 10 de Desembre (demà) a les 19:30h a la planta baixa de la mancomunitat de municipis es presenta el llibre "DEJAME INTENTARLO", presentat per la Regiduria de Benestar Social. Està vinculat al Projecte "Trèvol". Potser t´agradaria.
1 Salut.